familjehemlighetenI programmet hör vi Lasses berättelse. Här syns han med sin storebror. Foto: Privat
En var mörk och en var ljus. De två bröderna växte upp tillsammans men behandlades aldrig lika av farfar och farmor. För linluggen Lasse var farfars hat obegripligt. Enda tills hemligheten om hans ursprung avslöjas.

Nu har det blivit dags för en femte säsong av Sveriges Radio P1:s program Familjehemligheten, där vi möter personer som gjort en upptäckt som förändrar allt de trodde att de visste om sig själva och sin familj. 

Här kan du lyssna på det första avsnittet som sändes i måndags

Poddsläpp på lördagar

Gunnel familjehemlighetenNär Gunnel får reda på vem hennes biologiske far är uppdagas också en annan hemlighet. Hennes far är en ökänd rånare med en rad brott på sitt samvete. Foto: privat.
På måndag sänds nästa avsnitt med den spännande titeln Gunnels upptäckt: Min far var en ökänd rånare.

Poddsläppet sker redan nu på lördag kl 07.00.

Ordinarie sändningstid för programmet i Sveriges Radio P1 är måndagar kl 11.04.

Mer om Familjehemligheten

Familjehemligheten fick sin första säsong 2020. Programledare är Gunilla Nordlund, känd som en i duon bakom det populära radioprogrammet Släktband, som hon har gjort många säsonger av tillsammans med Elisabeth Renström. Producent för serien är Ola Hemström.

Poddsläpp under säsong sker lördagar kl 07.00. Sänds i Sveriges Radio P1 måndagar kl 11.04.

Har du avslöjat en familjehemlighet som förändrat ditt liv? Hör då av dig till programmet och Gunilla Nordlund så kan din berättelse bli ett nytt avsnitt av serien. Mejla till familjehemligheten@sverigesradio.se

Här kan du läsa mer om programmet

Familjehemligheten, Sveriges radio P1Familjehemligheten sänds måndagar i Sveriges Radio P1. Bild: Sveriges radio.

 

 

Annonser