Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

Stöd Rötters Vänner

bli rv front

Google sökruta head

Vilket drag det är

Genealogiska Föreningen-en modern förening med gamla anor-rapporterar den ena fantastiska händelsen efter den andra.

Föreningen har idag det största antalet medlemmar under detta sekel, en ökning på över 50 % under mindre tid än 3 år visar på att det är drag i tillväxten, ett drag som inte minskar utan tvärtom verkar accelerera.
Utgivningen av anrika Släkt och Hävd fortsätter i oförminskad takt, ombyggnad och utbyggnad av föreningens Arkiv och Bibliotek är en kontinuerlig process eftersom det strömmar in gåvor, något som föreningen är mycket tacksam för.

Arrangemangen avlöser varandra, ibland i samarbete med andra, ibland i egen regi. Förra veckan deltagande i Sveriges Släktforskarförbunds monter på Seniormässan, lördag denna vecka Öppet Hus på Arkivens Dag och den första december en kväll med Emigranttema i samarbete med Historiska Museet och Enköpings Museum. För detaljerade program avseende de kommande aktiviteterna, se Rötters Kalendarium.

Föreningen satsar på olika digitaliseringsprojekt, som gör det möjligt att distribuera information till alla medlemmar, en uppgift som är viktig för en riksförening. Detta uppmärksammas också av andra, se http://hd.se/familj/slaktforskning och http://hd.se/familj/slaktforskning/2011

Det är bara en del av allt det som händer, vill Du vara med, titta gärna in på
www.genealogi.net för att få mer information.