#15969

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Hanna Lundborg
År
1890
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Huldtska släktföreningen, Stockholm
Uppladdare
Kristoffer Huldt
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2003-04-26 16:50:00
ANNA Högstadius, född 1 mars 1871 i Umeå. Telegrafist. Dotter till #15968.

Kommentarer (8)

Agneta Högstadius von Gegerfelt

Ja nu ser jag mer av infon från fotot.Hon är en av min farfar, Oscar Högstadius, systrar.Minns flera systrars namn bl a Ida och Agnes.
Min far Oscar bodde och verkade i Sala där han var distriktslantmätare.Han gifte sig med Charlotta Signe Wallqvister från Stenum.De fick tre barn karin Signe Margareta,Carl August och Olof,
Min far Carl August Högstadius gifte sig med Maj Persson och de fick sex barn.Håkan,Göran,Aners,Agneta,Madeleine och Monica.
agneta högstadius von gegerfelt

Kan hon vara en av mina släktingar från Umeå? Min farfarsfar Jacob Oscar Högstadius föddes i Visby och flyttade så småningom till Umeå där han var lektor på Umeå läroverk.Han gifte sig med Karin ? och fick med henne 8 barn(4 söner och 4 döttrar) varav en av sönerna Oscar är min fafar.
Christian Franzén

Hej. Jag är ett barnbarn till Herman Anders Högstadius. Min mor föddes 1908 som en följd av en tillfällig förbindelse som Herman hade i Göteborg. Min mormor hette Gerda Karlsson.
Johchrfra@live.se
Johan Forsberg

Hej! Mitt namn är Johan Forsberg och min mormor hette också Sussane Högstadius, gift Haldeus. Hennes far var Herman Högstadius och mor Lydia Högstadius. Vi bor i Jönköping och mormor kom hit då Herman fick arbete som stins i Jönköping, någongång i mitten på 20-talet, om jag inte är helt ute och cyklar. Min mor föddes Ingrid Haldeus, gift Forsberg. Jag har en syster, Anna Forsberg och vi båda bor i Jönköping. Jag är jättenyfiken på min släkt Högstadius. Jag har nyss läst min mormors bror Helge Högstadius bok. OCKSÅ ETT SORTS LIV av Helge Högstadius som jag ärvt av mormor. Ett första utkast med fina dit klistrade fotografier i. Ett otroligt spännande liv han måste levt. Fantastiskt att läsa. Jag är verkligen nyfiken på att få veta mer om er. Om någon är intresserad på att ta kontakt så skriv till mig på / jofor_76@mail.com. Ha det så bra nu. Mvh Johan Forsberg.
Johan Forsberg

Min Mormor var dotter till Herman Högstadius. Hennes namn var också Sussane Högstadius. Gift Haldeus. Vi bor i Jönköping och hon kom hit med sin far Herman och mor Lydia då Herman fick jobb som stins här. Jag är jättenyficken på min släkt.
susanne högstadius jonsson

min farfar hette Herman Högstadius .Vad hette din mamma? När var hon född ? Har hört av min 95 åriga pappa att Herman hade barn innan äktenskaet med min farmor Lydia Med vänlig hälsning Susanne! susiejonsson1@hotmail.com
Ann-Mari Bäckman

Anna Högstadius dog den 21 maj 1946 i Stockholm. Källa: Sveriges dödbok 5
Christian Franzén

Anna är syster till min morfar Herman Högstadius.
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi