Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

Stöd Rötters Vänner

bli rv front

Google sökruta head

Det ska vi fira!

Genealogiska Föreningen firar att Sveriges Släktforskarförbund fyller 25 år med ett gediget program lördagen den 15 oktober.

I föreningens lokaler på Anderstorpsvägen 16 i Solna kommer det att vara full fart mellan klockan 11.00 och 15.00 lördagen den 15 oktober. Helt i linje med förbundets firandetema kommer föreningen att bjuda på insiktsfulla och intressanta föredrag kopplade till: Arkivens dolda skatter-sök svaren i originalen.

Förutom dessa föredrag, där du hittar ämnen och starttider i Rötters kalendarium så finns det stora möjligheter att göra fynd bland ett stort antal boktitlar, bland tidigate utgivna Släkt och Hävd och även vissa CD, eftersom föreningen säljer ut detta mycket intressanta material till mycket låga priser. Det finns naturligtvis möjlighet att forska, att få hjälp med att hitta i föreningens unika Arkiv och Bibliotek, att träffa likasinnade och att njuta av hembakat bröd när du tar din fikapaus.

Ta chansen att lyssna till Erland Ringborg, Jan Appelquist, Mårten Hougström och Hans Hanner, det är inte ofta du finner så många, så intressanta föredrag vid ett och samma tillfälle. Att du dessutom kan fynda gör inte dagen sämre.