Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
18 april 2024
Ibland kan mina texter handla om det som hände för riktigt länge sedan, ibland ligger det närmare i tiden och just den här texten ligger väldigt nära nutid och till och med en bit in i framtiden. Släktforskning ska kanske inte handla om framtiden, me...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

20
apr
Öppet Hus

Västerbergslagens Släktforskare


21
apr
Öppet Hus

Sällskapet Släktforskarna Sandviken


22
apr
BSF - Släktforskarrum öppet för medlemmar

Botvidsbygdens Släktforskarförening


23
apr
Öppet hus - kl. 13.00-16.00

Södertälje Släktforskarförening


23
apr
Jourhavande Släktforskare Flen

Katrineholm-Flen-Vingåkers Släktforskarförening


Se fler evenemang

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

afs host2013 992Nu har den nya säsongen av Allt för Sverige dragit igång. En cowboy från Texas, en sopåkare från Wisconsin och en matchmaker från Los Angeles - totalt tio amerikaner är här för att söka sina svenska rötter i SVT:s programserie Allt för Sverige.

Gårdagens avsnitt var det första avsnittet av totalt åtta och det bjöd på mycket tårar och skratt. I avsnitten som kommer får vi följa svenskamerikanerna på resor, tävlingar och aktiviteter runtom i Sverige. En del släktforskning blir det också förstås!

Programmet sänds på SVT 1, på söndagar kl 20.00. Missade du det första avsnittet kan du se det på svt24 i kväll kl 23.00.

Programmet finns också att se på SVT Play under en månad framåt. Här är länken till programmet på SVT Play.