I Släkt-sök kan du snabbt få reda på om den släkt du är intresserad av redan finns utredd och publicerad. Nedan hittar du tre register över kända släktutredningar.

Det första registret innehåller släkter som har publicerats i verk som finns på de flesta bibliotek i Sverige. Nästa länk är en förteckning över de släkter som finns publicerade i Svenska Släktkalendern och den sista länken är en förteckning över svenska smedsläkter.

Svenskt släktregister

Släkter i de viktigaste genealogiska samlingsverket. Upprättad av Per Linder.

Läs mer

Svenska släktkalendern

Svenska Släktkalendern började utkomma 1912 och syftet var att utgöra en sorts borgerlig motsvarighet till Adelskalendern. Här nedan hittar du ett register över samtliga släkter som finns publicerade i kalendern t.o.m. årgång 2000.

Läs mer

Smedsläkter

Detta är en förteckning över efternamn (släktnamn) som använts av smedsläkter i Sverige i äldre tider. Listan redovisar 1.732 namn och är sammanställd av Föreningen för Smedsläktsforskning (FFS).

Läs mer

Familjer i Norrala

Har du anor från Norrala i södra Hälsingland är chansen god att du i denna nätdatabas hittar åtminstone några av dina äldre släktingar.

I sin nuvarande version finns drygt 10.000 personer i databasen, med direkt eller indirekt anknytning till Norrala - från slutet av 1600-talet och framåt till åtminstone 1800-talets första decennium.

Läs mer

 

Annonser