Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

#3791

img200211/3791.jpg

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Herm. Hamnqvist, Biblioteksgatan 11
År
1907
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Lena A Löfström, Sundbyberg
Uppladdad
2002-11-20 23:18:00
Brita Åkerman, gift Johansson-Åkerman, teknologie hedersdoktor, dotter till Lydia Löfström gift med Karl Åkerman, Molstaberg.

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi

Kommentarer (3)
av

Tack för informationen. Kan du enkelt beskriva för mig hur din svärfar och Brita är släkt, tack. Min e-post är lera@cntw.com. Jag tillhör Åkermanssläkten och har sporadisk kontakt med sysslingarna som kan sin släktgren väl. En av Carin Boalts (syster till Brita Å-J) döttrar har koll på detta. Men när jag såg att ditt familjenamn är Löfström, så blev jag lite nyfiken. En dotter till A P Löfström gifte sig med en bror till min farmor. Den brodern är Carl Å Molstaberg. - Välkommen per e-post! MVH fr Lennart Ragvaldson
lalav

Hej Lennart, Brita Åkerman är min svärfars kusin. Men jag tror inte att ni, dvs min man och Du, är sysslingar. Du hör efter vad jag kan förstå till Åkermansläkten och inte Löfströmsläkten. Men det är ändå trevligt att finna släkt i släkt på nära håll. Eftersom jag håller reda på släktleden vore det ju trevligt att få lite mer information om Åkermansidan. En del har jag fått från Brita som trots sin höga ålder fortfarande har sinnet i behåll. Jag tror det finns någon annan på Din sida som håller ordning på den Åkermanska släkten, Brita vet vem så hör med henne. Eller med hennes son Staffan, som verkligen är Din syssling, han bor på Stene året om.
av

Visste Du att Brita Åkerman är kusin till min pappa Jonas? Min farmor är syster till Karl Isidor på Molstaberg. Du och jag är således sysslingar, minsann. Du får gärna kontakta mig för mer information. Vi bor tydligen båda i Sundbyberg, jag i Rissne på Mjölnerbacken 76, tfn 733 16 80. - Med vänlig hälsning!

Kommentera»

Se alla 3 kommentarer