Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

#3782

img200211/3782.jpg

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Klemming, Drottninggatan 88
År
1902
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Lena A Löfström, Sundbyberg
Uppladdad
2002-11-20 22:59:00
Arkitekt och Direktör Per Johan (Petrus) Löfström, född 1863 i Lossa [Låssa] fs, C. Drev bland annat lantbrukshögskola på Såtenäs där nu flygflottiljen huserar. Ritade och byggde hus i bland annat Djursholm, Sundbyberg och Stockholm.

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi

Kommentarer (2)
av

Hej, det är bättre att du skriver en fråga/efterlysning av något slag om detta i Rötters diskussionsforum <i>Anbytarforum</i> (http://genealogi.aland.net om du inte hittar det i Rötters meny)<p>Dels är ett namn som Löfström inte så ovanligt, och dels är det ingen som ser din undran här lika bra.. Allra enklast är kanske att jag tar och kopierar över din fråga till rubriken <b>Anbytarforum: Släkter: Övriga släkter J&#150,L: <A HREF=http://genealogi.aland.net/discus/messages/576/54988.html?1082135074>Löfström</A></b> (som är en redan befintlig rubrik) och så håller du utkik där istället.<br>Peter //Assisterande redaktör RÖTTER
av

jag heter Ann-christin Daly och lever i new-york usa. Min mans far-mors namn var Elisabeth Lofstrom lessen men jag har inga prickar pa min dator sa det ser lite konstikt ut ,hon gifte sig med en Daly som invandrade fran ireland, allt han vet ar att hon da dom var slaktingar till adel eller kungen???hon dog pa 70 talet jag vet att hon bodde i brooklyn och hennes bros namn var Charles jag tror att hennes familj invandrade i slutet pa 1800 eller borjan pa 1900 ingen finns i livet som vet var jag kan hitta dem ,alla barnen i familjen fragar mig om detta for dom vet att jag ar fran sverige men jag har lovat att gora mitt basta sa snalla , om ni kan hjalpa mig sa ar jag valdigt tacksam lessen men jag har inte mer information tack sa mycke pa forhand .

Kommentera»

Se alla 2 kommentarer