Har du dina rötter i Skåne? Då kanske du har tur och tillhör någon av grenarna i den stora Kullasläkten. Åtskilliga skåningar härrör från släkten som leder sitt ursprung till Kullagården på Kullaberg-och är en av de största släkterna i Skåne.

Nu går sista kompletteringsrundan för nummer 4 av boken Kullasläkten. I denna version, som beräknas komma ut till försäljning under senhösten, blir det ättlingarna till Truls Nilsson, född omkring 1697 och död den 10 augusti 1776 som redovisas.

Uppgifterna till den första av böckerna tog 7 år att ta fram och då hade det blivit nästan 9000 ättlingar. Intresset var stort och då många upptäckte att deras släkt fanns med i boken tillkom massor med kompletteringar. Ett och ett halvt år senare kom därför den andra boken och Kullasläkten var då välkänd och många medlemmar och släktingar hade hjälpt till att lämna uppgifter för sina olika grenar vilket gjorde att den nya boken blev mer komplett.

På våren 2011 var Kullasläkten 3 klar och nu är alltså den fjärde boken på gång. Läs mer om det spännande projektet på Kullabygdens släktforskares hemsida genom att följa länken nedan.

Läs mer om Kullasläkten - klicka här!!