Language button

in english

BT Login

Logga in Registrera

Logga in på ditt konto

Användarnamn
Lösenord
Användarnamn *
Lösenord *
Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Skapa konto

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
För- och efternamn *
Användarnamn *
Lösenord *
Bekräfta lösenord *
E-post *
Bekräfta e-post *

Stöd Rötters Vänner

bli rv front

Google sökruta head

Mystiska dödsorsaker i Anbytarforum

107803 Anders Israelsson f 1802Kan man bli "mätt av ålder"? Hände det att man frös ihjäl inomhus förr? Och är det möjligt att dö av solsting? Du som har funderingar kring en mystisk dödsorsak rekommenderas varmt ett besök i Anbytarforum. Under rubriken Språk ord och namn hittar du avdelningen Sjukdomar och dödsorsaker där frågor som gäller benämningar på sjukdomar och dödsorsaker i äldre tider diskuteras.

I listan Sjukdomar och dödsorsaker A – Ö finns det mesta mellan himmel och jord. Här hittar du den:

Anbytarforum → Särskilda ämnen & övrigt → Språk, ord och namn → Sjukdomar och dödsorsaker

Skulle du ändå inte hitta dödsorsaken du söker går det förstås utmärkt att öppna en egen underrubrik i listan. Om du behöver hjälp med att tyda ett ord eller en större del av en text kan du i stället ställa din fråga under rubriken Läshjälp – i Anbytarforum, förstås.

Sveriges största forum för släktforskare

Alla släktforskare stöter förr eller senare på en fråga som tycks omöjlig att få svar på. Därför finns Anbytarforum. Sveriges största diskussionsforum om släktforskning drivs av Sveriges Släktforskarförbund och finns här på Rötter. I Anbytarforum finns drygt 30 000 registrerade användare och nära en och en halv miljon inlägg.

Varje dag startas nya trådar om allt som har med släktforskning att göra. Få hjälp med att tolka knepig handstil eller starta en tråd om till exempel ett namn, yrke eller en plats du vill veta mer om. För att ställa en fråga eller starta en diskussionstråd i forumet skapar du enkelt ett användarkonto, helt kostnadsfritt.

Ingen fråga försvinner

Det bästa med Anbytarforum är alla de hängivna användarna. Många går in dagligen och läser de senaste inläggen och hjälpen brukar inte dröja.

Är din fråga riktigt klurig finns dessutom chansen att du får napp på sikt – i forumet bevaras allt och det har hänt att användare av forumet har fått svar på sin fråga tio år efter att den ställdes.

Registrera dig i dag och få proffshjälp!