Skillnad mellan versioner av "Kategori:Släktforskarföreningar i Sverige"

Från Wiki-Rötter
Hoppa till: navigering, sök
 
(2 mellanliggande versioner av en användare visas inte)
Rad 1: Rad 1:
Här under listas släktforskarföreningar i Sverige (organisationer av <u>nationell betydelse</u> listas under "Kategori:Genealogiska organisationer"). Lägg märke till att artiklarna ska utformas som en ren information om föreningarnas historik och verksamhet. Texten får absolut inte innehålla reklam eller programpunkter, inte heller får den vara utformad i "vi-form", som en annons. Länkar till hemsidor ska läggas under rubriken "Externa länkar" och får alltså inte direktlänkas från brödtexten. (Se även Wiki-Rötters Grundprinciper - länk längst ner på sidan!)
+
Här under listas släktforskarföreningar i Sverige (organisationer av <u>nationell betydelse</u> listas under "Kategori:Genealogiska organisationer"). Observera att artiklarna ska utformas som en ren information om föreningarnas historik och verksamhet. Texten får absolut inte innehålla reklam eller programpunkter, inte heller får den vara utformad i "vi-form", som en annons. Länkar till hemsidor ska läggas under rubriken "Externa länkar" och får alltså inte direktlänkas från brödtexten. (Se även Wiki-Rötters Grundprinciper - länk längst ner på sidan!)
  
Lägg märke till att kategorin INTE omfattar <u>alla</u> medlemsföreningar i [[Sveriges Släktforskarförbund]] och att listan kan innehålla släktforskarföreningar som ännu <u>INTE är anslutna till förbundet</u> (''dessa är markerade med en asterix'' *).
+
Lägg märke till att kategorin INTE omfattar <u>alla</u> medlemsföreningar i [[Sveriges Släktforskarförbund]] och att listan kan innehålla släktforskarföreningar som ännu <u>INTE är anslutna till förbundet</u>, ''dessa är markerade med en asterisk'' ('''*''').
  
 
[[Kategori:Organisationer]]
 
[[Kategori:Organisationer]]
 
[[Kategori:Hjälpmedel för släktforskaren]]
 
[[Kategori:Hjälpmedel för släktforskaren]]

Nuvarande version från 17 april 2013 kl. 08.53

Här under listas släktforskarföreningar i Sverige (organisationer av nationell betydelse listas under "Kategori:Genealogiska organisationer"). Observera att artiklarna ska utformas som en ren information om föreningarnas historik och verksamhet. Texten får absolut inte innehålla reklam eller programpunkter, inte heller får den vara utformad i "vi-form", som en annons. Länkar till hemsidor ska läggas under rubriken "Externa länkar" och får alltså inte direktlänkas från brödtexten. (Se även Wiki-Rötters Grundprinciper - länk längst ner på sidan!)

Lägg märke till att kategorin INTE omfattar alla medlemsföreningar i Sveriges Släktforskarförbund och att listan kan innehålla släktforskarföreningar som ännu INTE är anslutna till förbundet, dessa är markerade med en asterisk (*).

Sidor i kategorin "Släktforskarföreningar i Sverige"

Följande 158 sidor (av totalt 158) finns i denna kategori.

A

B

C

D

E

F

G

H

H forts.

I

J

K

L

M

N

O

P

S

S forts.

T

U

V

W

Y

Ä

Å

Ö