Vill er förening arrangera släktforskarsveriges mest efterlängtade årliga evenemang? Ta då chansen och anmäl ert intresse för att arrangera Släktforskardagarna 2015!

Under de senaste åren har mässan dragit i genomsnitt omkring 5000 entusiastiska släktforskare och den är utan tvekan landets viktigaste genealogiska sammankomst.

Roligt och utvecklande arbetesfd 2013

Vill ni växa som förening?
Att arrangera Släktforskardagarna är inte bara fantastiskt roligt – det är dessutom ett utvecklande arbete som ger nya kunskaper och erfarenheter.

Släktforskardagarna arrangeras varje år av en eller flera släktforskarföreningar, tillsammans med en huvudsponsor och med stöd av Sveriges Släktforskarförbund. I år är det Värmlands Släktforskarförening som står värd och dagarna kommer att äga rum i Karlstad.

Inte på samma plats

Till skillnad från andra stora mässor har Släktforskardagarna ända från början varit på turné runt om i Sverige. Det är förstås ett medvetet val – släktforskare finns i hela landet och då är det naturligt att mässan inte hålls i exempelvis Stockholm år efter år.

Att arrangera en så välbesökt mässa som Släktforskardagarna är att slå ett slag för betydelsen av den lokala släktforskningen.

Har ni frågor och funderingar? – Kontakta Sveriges Släktforskarförbunds styrelse för vidare diskussion. Intresseanmälan görs till förbundsordförande Barbro Stålheim, kontaktuppgifter till henne hittar du här.

Annonser