Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
18 april 2024
Ibland kan mina texter handla om det som hände för riktigt länge sedan, ibland ligger det närmare i tiden och just den här texten ligger väldigt nära nutid och till och med en bit in i framtiden. Släktforskning ska kanske inte handla om framtiden, me...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

20
apr
Öppet Hus

Västerbergslagens Släktforskare


21
apr
Öppet Hus

Sällskapet Släktforskarna Sandviken


22
apr
BSF - Släktforskarrum öppet för medlemmar

Botvidsbygdens Släktforskarförening


23
apr
Öppet hus - kl. 13.00-16.00

Södertälje Släktforskarförening


23
apr
Jourhavande Släktforskare Flen

Katrineholm-Flen-Vingåkers Släktforskarförening


Se fler evenemang

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

forelasarbanken stor ikonHösten innebär högtryck i släktforskarsverige. För vad är väl en bättre syssla en ruggig höstdag än att släktforska?

Att släktforskandet intensifieras under hösten märks inte minst på släktforskarföreningarnas aktiviteter. Det anordnas föreläsningar, kurser och öppna hus för fullt runt om i landet. Via Rötters kalendarium kan du hålla dig à jour med vad som händer nära dig.

Föreläsarbanken

Många släktforskarföreningar arrangerar regelbundet intressanta föreläsningar. För att underlätta jakten på en bra föreläsare inom ett speciellt område – ämnesmässigt eller geografiskt – finns Föreläsarbanken här på Rötter.

I Föreläsarbanken presenterar sig föreläsare inom släktforskning och angränsande områden för att föreningar som vill anlita dem ska kunna få en överblick av utbudet och enkelt kunna ta kontakt. Föreläsarbanken finns som en egen kategori i Faktabanken. 

Söker din förening en bra föreläsare? – titta in i Föreläsarbanken!