#28815

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Bröderna Anderson, Vasagatan 20
Tryckt information på fotografiets baksida
Bröderna Andersson Stockholm Vasagatan 20 midt emot Centralstationen telefon No 59,42 (Vinröd baksida med text i guld Texten diagonalt över baksidan Stor bukett med ängsblommor och sädesax i guld på den övre diagonala vänstra sidan. Överst i buketten en palett och en oval medaljong med person med krona även detta i guld.)
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
A. Hjelm Hwmmingsson, Gävle
Uppladdare
Annika Hjelm Hemmingsson
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2004-02-22 20:54:14
Tillhör album
Okänd kvinna. I samma album som #28448. Foto ur album köpt på antikmässa i Gävle februari 2004. Albumet innehöll ett 40-tal bilder, en del dubletter och en del troligen med samma familjemedlem under olika tider i livet. De flesta bilder saknar noteringar, men familjenamnen Söderblom och Sauer finns med. Albumet omfattar en tidsperiod från omkring 1860 till 1920. Jag överlåter gärna bilderna till intresserade släktingar.

Kommentarer (1)

Peter Karlsson

Normalt behöver inte baksidorna beskrivas så här utförligt alls - men tjusigt var det ju.. :) Du behöver inte heller upprepa samma allmänna information på alla bilder, det räcker om detta framgår av albumets huvudbild - alltså den man hänvisar varje bild till. Ett ortsnamn (som Gävle här) är dock bra om det framgår på varje bild.<br>//Admin
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi