#23988

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
W. B. Ahnqvist
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Elisabeth Åkerlund, Luleå
Uppladdad
2003-10-13 21:00:46
Tillhör album
Signe Wärja. Ur samma album som #23699.

Kommentarer (5)

Cecilia Jönsson

Hej! Jag heter Cecilia Jönsson och är född i Luleå men bor i Trelleborg, vill säga att flickan Signe var min mormor och min mor hette Ingun. Ingun fick 5 barn. MVH ceciliajnsson@yahoo.se
Bodil Nilsson

Signe Wärja gift med Rådrik Forsberg var min mormor och morfar. De fick en dotter Ingun.
Ulla Wikman

Hej Elisabeth! Nej jag är inte släkt med Signe, men jag har gjort gravstensinventering av N A Wärjas familjegrav på kyrkogården i Harads. Lilla Signe är verkligen en söt liten flicka.
Elisabeth Åkerlund

Signe är dotter till Nils August Wärja. Han är bror till min mors mormor Helena Kristina Bergman född Wärja. Vill man veta mer om släkten Wärja, gå in på #22856 så finns mer information där. Ulla är du släkt med Signe på något sätt?
Ulla Wikman

Kan detta vara Signe Lovisa Wärja född 26/1 1901 i Edefors socken? I så fall är hon dotter till Nils August Wärja född 1874 och dennes hustru Gustava Lovisa Öqvist född 1873. Familjen kom till Edefors från Jokkmokk den 29/7 1900 och bosatte sej på Harads nr 4. I såfall har jag har gjort gravstensinventering på föräldrarnas grav på Harads kyrkogård, Edefors socken. Den finns på sidor för gravstensinventeringen.
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi