#55757

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Selma Angel, Fredriksvall
Tryckt information på fotografiets baksida
Selma Angel Fredriksvall Halmstad (Hallands läns hushållningssällskap ) Medaljongen på baksidan är mycket svårtydd. Figuren i mitten liknar de tidigare som stått för hushållningssällskapet men det går ej att uttyda namnet runt om. Jag har försökt förstora och läsa men det är svårt. Ibland tycker jag det med ser ut som latin. Första pris belöning 1873 kan vara 1872 eller möjligen 1876.
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Kjersti Nylander Wahlgren, Hjortsberga
Uppladdad
2006-01-15 21:40:15
Tillhör album
Okänt barn på bredrandig filt ena armen helt bar och fötterna likaså.Ryggstödet djupt stoppat och en stor tofs hänger på den bakom barnet till höger.Samma album som #54222.

Kommentarer (2)

Om jag hittar ett barn på en annan filt då vill jag hitta tillbaka till min barnfilt igen . Många bilder där plats och fotograf är okända kan vi hitta gemensamma nämnare på och kanske slipper leta igenom 50000 bilder för att hitta rätt barn. Tyvärr har en del av mina tidigare beskrivningar blivit bortstädade . Jag hoppas vi kan utveckla beskrivningar som därmed är sökbara .Hundar cyklar miljöer fårskinnsfällar med barn på tofsar på stolar. Se gärna #55114 och #53007 .Minsta gemensamma nämnare kan ju kanske ibland göra att min bild faktiskt kommer lite närmare en identifiering. Beskrivningar av baksidan på bilden kan kanske hjälpa till vid dateringen. Det allra bästa vore nog om man kunde scanna in baksidor och så småningom kunna tidsbestämma korten lite lättare då.En bild kan ju blivit kopierad/reproducerad hos annan fotograf och texterna av fotografnamn är ibland helt oläslig.

Kjersti, jag kan inte låta bli att fråga dig varför du berättar vad vi alla kan se på dina bilder. Jag trodde att vi skulle ge andra fakta, i de lägen vi vet något. t.ex. hur vi fått tag på korten och annat som kan leda till en aha-upplevelse och något minne hos någon som kollar Porträttfynd.
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi