#18044

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
Alfred Back, Södra Hamngatan 59
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Anne-Marie Åhgren, Kungsängen
Uppladdare
Anna-Carin Betzén
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2003-06-02 21:36:27
HILMA Olausdotter Spetz. Född 1868-02-10 Arnäs, Mo. Gift med Gustaf Johannesson 1890-02-21 i Mo. Änka 1905. Död 1957-01-05 Göteborg. Mannen heter Almqvist, förnamn okänt. De var fästfolk efter att hon blivit änka, men det tog slut sedan. Han gifte sig aldrig, och fortsatte att hålla kontakten med hennes släkt även på gamla dagar.

Kommentarer (2)

Ulla Gustafsson Elam

Hej Anna-Carin! Jag är inte släktforskare alls utan satt bara på skoj och tittade lite om det fanns något på nätet om min farfarsfar Gustaf Johannesson som var spelman från Svarteborg, även känd som Garnbindarn. Det ena gav det andra och sedan satt jag fast där med din mormors alla fina bilder på flickorna Spetz. Vad roligt det var! Hilma Olausdotter Spetz är alltså min farfarsmor.Hennes son Axel Valdemar Gustafsson är min farfar och min far heter Rune Ingmar Gustafsson. Vad är din koppling till släkten? Har jag fattat rätt är din mormor barnbarn till Gustava? Själv heter jag Ulla Elisabeth Gustafsson Elam och är född 19520316. Jag vore tacksam för svar men vet inte riktigt hur jag kontakar dig. Jag såg flera Betzén i Eniro men prövar såhär först. Min e-mail är ullel@ hotmail.com och hemadress Övre Matrosgatan 6D, 413 15 Göteborg.
Helena Lundberg

Mannen på bilden liknar väldigt mycket en släkting på min morfars mors sida. Jag har dock ett foto där han i så fall är mycket yngre (cirka 19 år). Min släkting hette Ernst Gustaf Almqvist och familjen har inga uppgifter om hans vidare öden. Skulle gärna vilja får reda på så mycket uppgifter som möjligt om mannen på bilden. Kan det vara samma person? Hör gärna av dej till mej! Du kan nå mej på helenacecilia@yahoo.se!
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi