#11161

Fotografiets information

Fotografens namn & adress
A. Karnell, Kungsgatan 31
År
1909
Ange vad fotografiet föreställer
Ägaruppgifter
Anders Nylander, Sundsvall
Uppladdare
Anders Nylander
(Kontaktuppgifter saknas. Är detta din bild?)
Uppladdarens fotografier
Uppladdad
2003-02-16 00:53:00
Tillhör album
FILIP Lundahl står det på bilden. Ur samma album som #11149.

Kommentarer (3)

I Biografisk Matrikel över Svenska Prästerskapet 1914 finns FILIP Natanael Lundahl, född i Vetlanda 27 mars 1879. Efter studier i Uppsala prästvigd 1909, tjänstgjorde därefter i Oscar Fredriks församling i Göteborg. Kyrkoherde i Haga, Göteborg, från 1918 och död 14 oktober 1931 enligt Svenska Kyrkans Prästerskap 1934.
Peter Karlsson

Alldeles oavsett om man kan vara helt säkert på att man hittat rätt person så bör vi INTE stoppa in oredigerade uppgifter från dessa CD-skivor i Porträttfynd. Bättre då att 'plocka ut' lite av det väsentliga och samtidigt ordentligt tydliggöra att det rör sig om ett antagande. I detta fall när det förmodligen står 'Landahl' och inte alls är rätt person [han skulle i så fall vara 16 år på bilden :-)] så kommar jag att ta bort uppgifterna ovan helt och hållet. (Annars brukar jag redigera inlägg med uppgifter inklippta från CD-skivor för att undvika all ovidkommande information.) Peter/Admin.
Eva Leksell

Nog tycker jag att det står Filip Landahl på bilden? Det finns en prästsläkt Landahl från Västergötland, kanske tillhörde han den?
Kommentar

Kan du identifiera en person på bilden? Ange då gärna källan till informationen.



Sök i Porträttfynd

Sök bilder utifrån motiv

Jämför med annat fotografi

Jämför med annat fotografi