Välkommen till Släktforskardagarna 2011 i Norrköping 27/28 augusti!

Allt är koncentrerat till det unika Industrilandskapet, mitt i Norrköpings centrum och temat för årets släktforskardagar är Norrköping-Staden vid strömmen, Industrialismens vagga.

23 högintressanta föreläsningar erbjuds med bland andra föreläsare som kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth, historikern och författaren Christoffer O´Regan och fysikern och författaren Bodil Jönsson.

Mässan med de stora leverantörerna av digitala program är givetvis på plats, med evenemangets huvudsponsor Ancestry.se i spetsen. 70 utställare är på plats och man har möjlighet att prova på att släktforska!

Sveriges Släktforskarförbund 25/års/jubilerar och det präglar såväl Riksmötet, föreläsningsprogrammet, mässan som lördagens festmiddag i Värmekyrkan!

Förbundet kommer bland annat att hålla en serie miniseminarier. På dessa seminarier kan du få svar på varför man ska bli Röttervän (Björn Jönsson), vad Gravvårdsprojektet innebär (Anna-Lena Hultman) eller hur Porträttfynd fungerar (Anna Lövgren). Sveriges Släktforskarförbund hittar du i monter F:17!
Klicka här för att ladda ner seminarieprogrammet!

För att läsa mer om Släktforskardagarna i Norrköping 2011-gå till hemsidan
www.sfd2011.se
Ladda ner broschyren med öppettider och dylikt för Släktforskardagarna i Norrköping 2011-
klicka här!
Lär dig mer om Släktforskardagarna på
Wiki-Rötter!
Läs programmet för alla Släktforskardagarna
www.sfd2011.se
För att se föreläsningsschema
klicka här!
Hämta broschyren där allt om Släktforskardagarna är samlat.

Vi ses i Norrköping!