ÄttelÄgg påsk-quiz

Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
28 mars 2024
När någon frågar varifrån jag kommer, ja alltså var min släkt kommer från och inte att jag kom in från parkeringen, så brukar jag säga: två slagen och två götland. Bergslagen och Roslagen, Västergötland och Östergötland. Där hittar jag mina rötter om...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

02
apr
Öppet hus med Släktforskningshjälp

Hembygds- och Släktforskare Nolaskogs


02
apr
Släktforskarhjälp, Visby

Gotlands Släktforskarförening


02
apr

03
apr
Workshop Att tolka gammal text

Katrineholm-Flen-Vingåkers Släktforskarförening


03
apr
Öppet Hus

Sällskapet Släktforskarna Sandviken


03
apr
BSF - Släktforskarrum öppet för medlemmar

Botvidsbygdens Släktforskarförening


03
apr
Sveriges första länssjukhus

Skövde Släktforskarförening


04
apr
Öppet hus - för medlemmar - kl. 13.00-16.00

Södertälje Släktforskarförening


Se fler evenemang

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

allt for sverige2015Nu är det dags för den femte säsongen av det populära programmet Allt för Sverige där ett nytt gäng amerikaner får hjälp av släktforskare att hitta sina svenska rötter.

Som vanligt varvas tävlingar med personliga intervjuer och spännande tillbakablickar då svenskamerikanerna under programmets gång får veta mer och mer om den svenska biten av deras släkthistoria. Efter en månads resor med aktiviteter runt om i hela landet belönas vinnaren slutligen med en träff med den efterlängtade, okända, svenska släkten. Programledare är Anders Lundin.

I årets omgång möts en spännande blandning av bland annat en rockstjärna, pensionärer, skådespelare, en hemmafru och tvivlande mormon. Utan tvekan blir det en riktigt spännande ny säsong av Allt för Sverige.

I kväll sänds det första programmet av åtta kl 20.00 i svt1. Det går självklart även att se programmet i svtplay i efterhand.

Foto: Knut Koivisto/SVT