Senaste inläggen från Anbytarforum, Sveriges Släktforskarförbunds diskussionsforum för släktforskning. Utgivaren ansvarar inte för innehållet i inläggen i Anbytarforum.

Rötterbloggen

Mats Ahlgren
18 april 2024
Ibland kan mina texter handla om det som hände för riktigt länge sedan, ibland ligger det närmare i tiden och just den här texten ligger väldigt nära nutid och till och med en bit in i framtiden. Släktforskning ska kanske inte handla om framtiden, me...

Kalendarium

Hitta föreningsaktiviteter nära dig

20
apr
Öppet Hus

Västerbergslagens Släktforskare


21
apr
Öppet Hus

Sällskapet Släktforskarna Sandviken


22
apr
BSF - Släktforskarrum öppet för medlemmar

Botvidsbygdens Släktforskarförening


23
apr
Öppet hus - kl. 13.00-16.00

Södertälje Släktforskarförening


23
apr
Jourhavande Släktforskare Flen

Katrineholm-Flen-Vingåkers Släktforskarförening


Se fler evenemang

Annonser

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

broschyr sfd2015Nu börjar nedräkningen till årets Släktforskardagar. Förutom att införskaffa bekväma skor är det hög tid att även tänka på detta inför Släktforskardagarna i Nyköping 29 - 30 augusti:

Boende

Vill du bo på hotell och inte har bokat ditt rum ännu bör du göra det så fort du kan. Majoriteten av Nyköpings hotellrum är redan bokade natten mellan den 29 - 30 augusti, så det är ingen tid att förlora!

Många hotell ger besökare på Släktforskardagarna rabatt - koden du ska uppge är sfd2015. Telefonlista till hotellen som ger rabatt hittar du här.

Förboka lunch och bankett

Café med smörgåsar, kaffebröd, drycker m.m. finns i utställningshallen. Men vill du äta lunch på restaurang Restaurang Courtside är det rekommenderat att du förbeställer lunchbiljett för att restaurangen ska ha möjligheten att planera för en så smidig servering som möjligt.

Du bokar lunchbiljetter på www.sfd2015.se - där du även bokar biljett till fredagens buffé för utställarna och lördagens bankett, som välkomnar alla besökare.

Broschyr Släktforskardagarna 2015 - ladda ned PDF